Logo_Ndoto_Black-01.png

Ik ben Dominic, een sportieve en energieke, 24 jarige (freelance) vormgever uit Nijmegen die momenteel in Nairobi (Kenia) woont. Na mijn opleiding Industrieel Product Ontwerpen aan de HAN in Arnhem heb ik als marketeer gewerkt bij The Nomad Company en werk ik momenteel als grafische vormgever bij Charlie's Travels. 

 

Mijn voorliefde voor grafische ontwerpen heeft ervoor gezorgd dat ik bij enkele bedrijven vrijwillig heb gewerkt om zo meer ervaring op te kunnen doen.

Hoewel ik in mijn functie als grafische ontwerper gelukkig minder pijn lijd, heb ik nog iedere dag profijt van mijn marathonervaring. Ik zet door waar een ander al was afgehaakt, zie kansen waar een andere bezwaren ziet en ben bereid alles te geven om tot mijn uiteindelijke doel te komen. 


Dus ben je op zoek naar een jonge grafisch vormgever die je helpt je droom uit te laten komen? Kies dan voor Ndoto en wie weet maak jij binnenkort, samen met mij, je eerste stap op weg naar je droom. 

HISTORY 

13 OKTOBER 2018 - De dag dat ik acute hoogteziekte en hersenoedeem kreeg op de Kilimanjaro.  De dag waarop ik aan het vechten was voor mijn eigen leven. De dag die voor een lange revalidatie heeft gezorgd. De dag die mij heeft doen laten veranderen. 

13 OKTOBER 2019 - Precies één jaar later na ‘de dag’. Kan het vervelende gevoel aan deze dag omgebogen worden in een enorm mooi, bijzonder en trots gevoel: de lancering van mijn eigen bedrijf! Iets waar ik als klein meisje al van droomde, maar ik durfde nooit achter deze droom aan te gaan. Ik baal ervan dat de drempel om deze droom achterna te gaan voor mij op bijna 6 duizend meter hoogte lag. Daarom wil ik deze drempel voor zowel startende als bestaande bedrijven met eigenlijk zo’n 6 duizend meter omlaag halen. Angst moet niet datgene zijn dat je ervan weerhoudt om je dromen te volgen. Ik ben meer dan klaar om je grafische te helpen om je droom uit te laten komen!

waarom ndoto?

Ik help graag mensen. Vandaar dat ik ook jou maar al te graag help met mijn designs. Zodat ik onderdeel kan zijn van het laten uitkomen van jouw droom. 

10% van de omzet van een opdracht gaat naar een student van Angels Keepers zodat hij/zij ook naar school kan gaan.

 

Dus met het laten uitkomen van je eigen droom, kun je ook een droom laten uitkomen van een student van Angels Keepers. 

Voor mij is het belangrijk om jou beter te leren kennen, om ervoor te zorgen dat het ontwerp perfect past bij jouw merk of bedrijf.


Vandaar dat ik ook graag een Skype 

gesprek plan voor de eerste kennismaking.

Jong en daardoor een frisse kijk op dingen. Met elk design wil ik een nieuw en uniek verhaal kunnen vertellen.